Sales Support Medewerker

Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar een…

Sales Support Medewerker

Rotterdam, Fulltime

 


 

Wat ga je doen?

In een klein team een belangrijke bijdrage leveren aan een optimale ICT beleving van onze (potentiële) klanten. Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten weet jij mee te denken en de klant te adviseren. Brengt samen met onze accountmanagers hun wensen en behoeften in kaart en helpt hen een vertaalslag te maken naar ons product- en dienstenportfolio.

Je ziet, zoekt en benut kansen om een cross- of upsell mogelijk te maken en geeft deze door aan onze accountmanagers. Komt er een overeenkomst met een akkoord retour? Dan ben jij verantwoordelijk voor de verwerking. Je betrekt collega’s waar nodig en zorgt dat we waarmaken wat we beloven. Door jouw kennis, gedrevenheid en klantgerichtheid draag je actief bij aan de groei van EES IT & Communicatie.

 

Wat breng je mee?

  • Je bent klantgericht, kan je goed in de klant verplaatsen en zijn behoeften in kaart brengen
  • Je bent punctueel en in staat om de bijkomende administratieve taken zelfstandig uit te voeren
  • Je vindt het leuk om jezelf, maar ook onze klanten te blijven ontwikkelen en staat open voor verandering
  • Je hebt 1-3 jaar vergelijkbare werkervaring

 

Waar kom je te werken?

Hoog in een Dockworks toren aan de rand van de Waalhaven met een geweldig uitzicht en gezellige collega’s! Wij zijn een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen. Dit zorgt voor een informele en open werksfeer, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng.
Onze MKB klanten bevinden zich voornamelijk in de randstad en in veel verschillende branches. Doordat we in staat zijn waarde toe te voegen aan de business van onze klanten, werken we met de meeste daarvan vele jaren samen. Meer dan 10 jaar is eerder regel dan uitzondering.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke en uitdagende functie binnen een dynamische, hands-on organisatie
  • Ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden binnen KPN University
  • Half jaarcontract met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband
  • Laptop van de zaak
  • En niet te vergeten een leuk, enthousiast team om mee samen te werken

 

Kom jij ons team versterken?

Denk jij die nieuwe sales topper te zijn? Stuur dan je motivatie en CV naar Liz van Putten via liz@ees.nl.