Werkplekbeheer

Altijd en overal kunnen werken. Dat is de norm die steeds meer bedrijven hanteren, maar dit brengt wel verschillende uitdagingen met zich mee. EES IT & Communicatie biedt bedrijven de mogelijkheid om flexibel te kunnen werken op een zo veilig mogelijke manier.

Jouw werkplek van A tot Z geregeld

Waar je ook werkt, het is van belang dat je medewerkers altijd en overal toegang kunnen krijgen tot bestanden en applicaties waar veel gebruik van gemaakt wordt. Dit zorgt er voor dat je medewerkers productiever en efficiënter kunnen werken. Omdat elk bedrijf anders is gaan we graag het met gesprek met hen aan om tot een maatwerk oplossing te komen. Samen kijken we naar de wensen en behoeften van onze klanten en zullen we tot een zorgvuldig advies komen. Een voordeel van deze maatwerk oplossingen is dat je flexibel op- en af kan schalen.

Overal en altijd samenwerken met je collega’s

EES IT & Communicatie biedt verschillende mogelijkheden om werknemers optimaal met elkaar te laten communiceren. Met Microsoft 365 beschik je over de welbekende applicaties zoals Word, Excel en OneNote, maar ook over diverse samenwerkingstools zoals Teams en SharePoint. Wij adviseren je graag over de best passende Microsoft 365 oplossing. Zo gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden om te bellen via Microsoft Teams, een functionaliteit waar steeds meer bedrijven naar vragen.

Veilig en up-to-date

Als je gaat werken in de cloud dan wil je ook er zeker van zijn dat dit goed beveiligd is. De maatwerkoplossingen die wij bieden zijn erg goed beveiligd tegen digitale indringers en storingen. Dit zorgt er voor dat de kans op een datalek minimaal is. Verder is Microsoft 365 altijd up to date. Zo ben je er zeker van dat je met de nieuwste versie van je favoriete applicaties werkt.

Waarom je ons inschakelt voor werkplekbeheer

  • Beheer vanuit één centrale plek
  • Je bestanden zijn altijd en overal beschikbaar
  • Veilig inloggen op elk apparaat
  • Bedrijfs- en persoonsgegevens beter beveiligd
  • Meerdere communicatiemogelijkheden

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk of je nog in contract zit bij je huidige aanbieder. Het is daarom altijd raadzaam om te achterhalen bij je huidige aanbieder of je contract maandelijks opzegbaar is.

Het is mogelijk om op maximaal 5 apparaten tegelijk. Dit geldt voor elke combinatie van pc’s, Macs, tablets en telefoons.

Bij EES bieden we de mogelijkheid om Microsoft 365 maandelijks te betalen. Wij sturen hier ook maandelijks een factuur voor.

Ja, je kan nog steeds bestanden bewerken en aanpassen. Het opslaan va deze bestanden kan alleen als je internet hebt.

Benieuwd naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek

Bel ons voor advies op maat
085 – 111 77 00