Internet

Internet is onmisbaar binnen het bedrijfsleven. Veel processen binnen je bedrijf zijn afhankelijk van een goede internetverbinding. Bij EES IT & Communicatie bieden we veilig en betrouwbaar internet in verschillende vormen. Aan de hand van een aantal factoren kunnen we samen bepalen wat voor internetverbinding het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Veilig en betrouwbaar internet

Omdat veel processen binnen je bedrijf afhankelijk zijn van internet is het belangrijk om stabiel en snel internet te hebben. Wat veel bedrijven wel vaak vergeten is dat veilig internet misschien nog wel belangrijker is. Steeds meer organisaties worden getroffen door cyberaanvallen waardoor het bedrijfsleven volledig stilvalt. Wij bieden extra veilig internet bij onze internetverbindingen wat er voor zorgt dat je altijd beschermd bent tegen digitale aanvallen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot een 4G back-up als je internet toch onverhoopt wegvalt. Zo kan jouw bedrijf altijd up and running blijven.

Wij kijken graag direct met je mee

Internet is tegenwoordig onmisbaar binnen het bedrijfsleven. Daarom is niet alleen stabiel internet belangrijk, maar ook de service daaromheen. Bij EES IT & Communicatie bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze managed router service. Dit betekent dat wij snel kunnen schakelen bij storingen binnen het netwerk van jouw bedrijf. Wij kijken direct met je mee.

Overal goede wifi

Niets is zo vervelend dan geen of slechte wifi hebben op verschillende plekken binnen je bedrijf. Om als onderneming productief te blijven is het van belang dat je overal een goed wifi signaal hebt. Wij bieden de mogelijkheid om wifi toegangspunten als service af te nemen. Zo krijg je ook een beter inzicht en controle in jouw netwerk en maak je gebruik van veilig internet.

Voordelen van zakelijk internet via ons

  • Razendsnel internet met glasvezel
  • Wij bieden service en installatie aan
  • Extra veilig internet
  • Mogelijkheid tot 4G back-up
  • Overal goede wifi

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan, echter bieden wij geen ondersteuning bij het installeren van eigen apparatuur. Vanuit EES bieden wij een eigen managed router aan waarbij we de mogelijkheid hebben om op afstand in te loggen.

Ja, bij EES bieden we de mogelijkheid om jouw zakelijk internet op locatie werkend te krijgen. Voor meer informatie verwijzen je door naar onze support afdeling: 085-1117700

Het is vooral belangrijk om te weten wat je afneemt op de huidige locatie en wat er qua internetverbinding mogelijk is op je nieuwe locatie. Ook hierbij kan je contact opnemen met onze sales support op het nummer 085-1117700.

Ja, het is mogelijk om maximaal 8 vaste IP-adressen af te nemen. Heb je er meer nodig dan dient het RIPE-formulier ingevuld worden wat ter beoordeling wordt neergelegd bij de provider.

Benieuwd naar de perfecte oplossing voor jouw bedrijf?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek

Bel ons voor advies op maat
085 – 111 77 00