Over EES

Met portofonie los je verschillende communicatie- en veiligheidsproblemen binnen jouw bedrijf eenvoudig op. Bovendien kun je hiermee de productiviteit aanzienlijk verhogen. Wanneer je portofoons gaat aanschaffen, is het wel belangrijk dat je van tevoren goed je wensen in kaart brengt. Bij EES IT & Communicatie adviseren we je hier graag over.

Er zijn diverse frequenties beschikbaar waar je zonder vergunning op kunt communiceren met elkaar. Wanneer je snel gebruikt wilt kunnen maken van portofoons en je hier niet te veel geld aan kwijt wilt zijn, zijn vergunningsvrije portofoons ideaal. Echter is het bereik zeer beperkt, is er een verhoogde kans op storingen en is de verbinding niet beveiligd. Wegen deze nadelen te zwaar voor je? Dan kun je beter een vergunning aanvragen bij het Nederlandse Agentschap Telecom. Wij helpen je hier graag in mee!

Ontdek de voordelen van het veilligheidsplatform MultiBel

Wil je dat er sneller gehandeld wordt bij calamiteiten, zoals bij brand, ontruimingen of productiestoornissen? Dan is MultiBel hét platform dat je nodig hebt en dat je eenvoudig kunt koppelen aan je portofoons. Medewerkers kunnen via hun portofoon zelf alarm slaan, maar ook gealarmeerd worden. Of je nu te maken hebt met stroomuitval, agressie, een cyberaanval of een andere calamiteit; via MultiBel worden de juiste mensen razendsnel op de hoogte gebracht.